Як заборонити іншому користувачеві доступ. програмою відключити доступ до свого комп'ютера.

Часто починаючі користувачі комп'ютера або соціальних мереж стикаються з проблемою обмеження доступу до особистих даних, які хотіли б приховати від сторонніх осіб. Це стосується як файлів, що знаходяться на комп'ютері, так і особистої інформації, що публікується в мережі.
Вам знадобиться
  • - будь-яка програма захисту даних з функцією встановлення пароля.
Інструкція
1
Якщо вам потрібно заборонити доступ до вашого комп'ютера іншим користувачам, поставте пароль на вхід в систему з вашого профілю користувача Windows. Для цього відкрийте «Панель управління» і виберіть пункт «Облікові записи користувачів».
2
Клацніть у вікні, по зображенню вашого профілю, після цього на екрані повинні з'явитися настройки. Виберіть пункт «Створення пароля», далі, діючи вказівкам меню, виконайте необхідні дії.
3
Якщо ви хочете, щоб деякі програми і мережеві підключення не були доступні іншим користувачам персонального комп'ютера, зробіть відповідні налаштування в кожній програмі і властивостях підключення. Також ці параметри можна задати ще при установці додатків.
4
Якщо ви хочете заборонити іншому користувачеві доступ до якихось певних файлів на вашому комп'ютері, поставте на них пароль за допомогою будь-якої програми захисту даних. Таких програм дуже багато, виберіть ту, яка буде найбільш зручна для вас у використанні.
5
Якщо ви хочете обмежити доступ користувачів до своєї сторінки в соціальній мережі Facebook, виберіть за допомогою випадаючого меню правої кнопки верхньої панелі «Налаштування конфіденційності». По черзі натисніть на редагування параметрів навпроти цікавлять вас пунктів безпеки, поміняйте налаштування доступу до вашої сторінці.
6
Якщо ви хочете обмежити доступ користувачів до своєї сторінки в соціальній мережі «Вконтакте», для цього натисніть на панелі інструментів зліва «Мої установки». Перейдіть на вкладку «Конфіденційність», змініть значення пунктів доступу до вашої сторінці на бажані, застосуйте зміни і обновіть сторінку. Також налаштуйте приватність для відеозаписів і фотоальбомів, зайшовши у відповідний розділ персональної сторінки і натиснувши кнопку «Змінити».
Зверніть увагу
Найкраще запам'ятовуйте паролі і не зберігайте їх в текстових файлах.
Корисна порада
Використовуйте функцію перегляду вашої сторінки з іншого аккаунта.