Як видалити скриншот.

Яким би чином не був зроблений скріншот - спеціальною програмою для захоплення зображення або за допомогою клавіші Print Screen, - в кінцевому підсумку він залишається звичайним файлом, збереженим на локальному або знімному диску. Отже, і видаляти скріншот потрібно так само, як і будь-який інший файл.
Інструкція
1
Перейдіть в папку, в якій був збережений скріншот, виділіть потрібний файл за допомогою миші та натисніть клавішу Delete. Підтвердіть команду, відповівши ствердно на питання системи, за допомогою миші або клавіші Enter. Інший спосіб: підведіть курсор до потрібного файлу, клікніть по ньому правою кнопкою миші. У випадаючому меню виберіть команду «Видалити» і підтвердіть свій вибір. Скріншот буде переміщений в «Кошику».
2
Щоб остаточно видалити скриншот, відкрийте «Кошику», виберіть потрібний файл, клікніть по ньому правою кнопкою миші і виберіть з меню, що випадає команду «Видалити». На запит системи про підтвердження видалення відповідайте ствердно. Щоб видалити всі файли з «Кошика», виберіть команду «Очистити кошик» і підтвердіть свій вибір.
3
В програмах для захоплення зображення є своє власне меню, за допомогою якого можна видаляти скріншоти. На прикладі Quick Screen Capture: запустіть додаток. Вікно програми розділене на три області: меню, безпосередньо сам скріншот і посилання на всі скріншоти, зроблені за допомогою програми, збережені в окремій папке.В нижній частині вікна виділіть посилання на зображення, в меню вгорі виберіть пункт «Історія». У випадаючому меню клікніть по пункту «Видалити вибрані файли» або клікніть правою кнопкою миші по виділеній посиланням і виберіть ту ж команду з розкрився меню.
4
Якщо ви встановили скріншот в якості теми «Робочого столу", правою кнопкою миші в будь-якому вільному місці «Робочого столу». У випадаючому меню виберіть пункт "Властивості". У діалоговому вікні «Властивості: Екран» перейдіть на вкладку «Робочий стіл» і в розділі «Шпалери» встановіть інше зображення. Натисніть кнопку «Застосувати» і закрийте вікно властивостей. Якщо до цього ви видалили скріншот з папки, де він був збережений, дана дія не буде потрібно.