Як відновити користувача.

Відновлення пошкодженого профілю користувача є досить складною, але цілком здійсненним, операцією навіть для досвідченого користувача комп'ютера. Неодмінною умовою отримання бажаного результату є вхід в систему під обліковим записом адміністратора комп'ютера.
Інструкція
1
Натисніть кнопку «Пуск» для виклику головного меню системи і перейдіть в пункт «Панель управління» для ініціації процедури відновлення пошкодженого профілю користувача.
2
Вкажіть пункт «Облікові записи користувачів» і розкрийте посилання «Створити новий обліковий запис».
3
Введіть бажане ім'я в діалоговому вікні та виберіть тип «Адміністратор».
4
Натисніть кнопку «Створити обліковий запис» для підтвердження виконання команди і завершите роботу інструменту "Облікові записи користувачів».
5
Поверніться до головного меню «Пуск» і перейдіть в пункт «Завершення роботи».
6
Натисніть кнопку «Завершити сеанс" в діалоговому вікні «Завершення роботи» і здійсните новий вхід в систему під створеної обліковим записом для створення користувальницького профілю.
7
Ще раз завершите сеанс роботи і виконайте вхід під колишньою обліковим записом.
8
Натисніть кнопку «Пуск» для виклику головного меню і викличте контекстне меню елемента «Мій комп'ютер» кліком правої кнопки миші.
9
Вкажіть пункт «Властивості» і перейдіть на вкладку «Додатково» в діалоговому вікні «Властивості системи».
10
Натисніть кнопку «Параметри» в групі «Профілі користувачів» і вкажіть підлягає виправленню профіль користувача в списку діалогового вікна.
11
Натисніть кнопку «Копіювати в папку» і використовуйте кнопку «Обзор» в новому діалоговому вікні для вибору подпапки новоствореного користувача в папці Documents and Settings.
12
Натисніть кнопку OK для виконання операції копіювання і підтвердіть свій вибір натисканням кнопки «так» у вікні запиту.
13
Закрийте всі відкритих вікон і виконайте вихід із системи.
14
Здійсніть новий вхід під обліковим записом створеного користувача з відновленим користувальницьким профілем.
Корисна порада
Використовуйте інструмент «Відновлення системи» для повернення до непошкодженому станом профілю обраного користувача.