Як скасувати установку служб.

Мережева операційна система NetWare включає в себе певний набір протоколів, що дозволяють користувачеві підключатися до мережі і використовувати дисковий простір, що відображається у вигляді томів. Неполадки системи можуть привести до необхідності відключення служби клієнта, що перешкоджає нормальному відображенню екрану вітання.
Інструкція
1
Натисніть кнопку «Пуск» для виклику головного меню системи і перейдіть в пункт "Налаштування" для здійснення операції відключення служби клієнта для NetWare (для Windows XP).
2
Вкажіть розділ «Мережеві підключення» в списку, і виберіть пункт «Підключення по локальній мережі» (для Windows XP).
3
Викличте контекстне меню вибраного елемента кліком правої кнопки миші і вкажіть пункт «Властивості» (для Windows XP).
4
Перейдіть на вкладку «Загальні» діалогового вікна «Компоненти, що використовуються цим підключенням» і виберіть рядок «Клієнт для мереж NetWare» (для Windows XP).
5
Натисніть кнопку «Видалити» для виконання команди і підтвердіть свій вибір натисканням кнопки «Так» у вікні запиту (для Windows XP).
6
Виконайте перезавантаження комп'ютера для застосування обраних змін (для Windows XP).
7
Натисніть кнопку «Пуск» для виклику головного меню системи і перейдіть в розділ «Налаштування» для виконання відключення служби клієнта NetWare в операційній системі Windows Vista.
8
Вкажіть групу «Мережеві підключення» в списку, і виберіть вузол «Підключення по локальній мережі» (для Windows Vista).
9
Викличте контекстне меню вибраного елемента кліком правої кнопки миші і вкажіть пункт «Властивості» (для Windows Vista).
10
Підтвердіть права доступу введенням пароля адміністратора в вікні запиту системи і перейдіть на вкладку «Мережа» діалогового вікна «Відзначені компоненти використовуються цим підключенням» (для Windows Vista).
11
Виберіть пункт «Клієнт для мереж NetWare» і натисніть кнопку «Видалити» для виконання операції (для Windows Vista).
12
Натисніть кнопку «Так» для підтвердження свого вибору і виконайте перезавантаження комп'ютера для застосування обраних змін (для Windows Vista).
Корисна порада
Виконання вищеописаних операцій передбачає наявність адміністраторського доступу до ресурсів комп'ютера.
Скасування установки операційної системи Windows версії XP, яка встановлюється поверх попередньої версії, може бути виконана користувачем в будь-який момент до завершення процесу. Для цього потрібно скористатися кнопкою «Відміна», доступною в кожному діалоговому вікні установника. При цьому система буде повернута до попередньої версії.
Інструкція
1
Зверніть увагу, що повернення до попередньої версії встановленої операційної системи можливий тільки в разі виконання установки як оновлення системи. Якщо виконувалася нова установка, повернення до попередньої версії неможливий. Обов'язковою умовою повернення до попередньої версії ОС є наявність достатнього обсягу вільного простору для збереження файлів, що видаляються. Слід також взяти до уваги те, що тільки додатки, встановлені до виконання оновлення, можуть бути збережені системою.
2
Почніть перезавантажувати комп'ютер і скористайтеся функціональною клавішею F8 для входу в безпечний режим. Здійсніть вхід в систему з використанням вбудованої облікового запису адміністратора і викличте головне системне меню, натиснувши кнопку «Пуск».
3
Перейдіть в пункт «Панель управління» і розкрийте посилання «Установка та видалення програм». Знайдіть в каталозі рядок «Видалення Windows XP» і розгорніть знайдений елемент подвійним кліком миші.
4
Зверніть увагу, що неможливість відображення елемента «Видалення Windows XP» означає необхідність перевстановлення вихідної версії ОС в ручному режимі. Скористайтеся можливістю створення архіву всієї важливої інформації, що зберігається на комп'ютері, перед виконанням цієї операції.
5
Підтвердіть вибір необхідного дії у вікні запиту системи, натиснувши кнопку «Так», і дочекайтеся завершення процесу автоматичного видалення операційної системи. Комп'ютер буде перезавантажений в автоматичному режимі з використанням вихідної версії Windows XP.
6
Видаліть оновлення OS вручну за умови доступності спеціальної папки скасування установки. Ця процедура застосовна тільки до оновлень, виконаним з версій Windows Millennium Edition і Windows 98.