Як видалити переглянуте повідомлення.

Якщо комп'ютер не є персональним, а служить, наприклад, всій родині або всьому виробничому відділу, таємниця листування вимагає підвищеної уваги. СМС-повідомлення в деяких випадках теж можуть бути доступні зайвим читачам. Для збереження конфіденційності видаліть їх.
Вам знадобиться
  • Комп'ютер із підключенням до мережі або мобільний телефон.
Інструкція
1
Щоб видалити повідомлення в соціальній мережі або на форумі виділіть його, поставивши «галочку» поруч із повідомленням. Потім в меню оберіть команду «Видалити». Для видалення всіх повідомлень натисніть кнопку «Виділити все», а потім дійте за колишньою схемою.
2
Щоб позбутися від прочитаного СМС-повідомлення, після прочитання натисніть праву кнопку (над кнопкою відправки та прийому виклику). В з'явилася групі перегорніть кнопками «вгору» і «вниз» до команди «Видалити» ("Delete"), знову натисніть праву кнопку і підтвердіть видалення.
3
Видалити повідомлення в месенджері можна через меню "Налаштування". Виберіть групу «Історія» ("History"), знайдіть шлях зберігання переписки (якщо вона ведеться). Відкрийте папку цим шляхом і видаліть текстові файли із зайвими повідомленнями клавішею "Delete" або комбінацією "Shift-Delete" (видалення потрібно підтвердити). У другому випадку файл буде видалений безповоротно, без переміщення в корзину.
Зверніть увагу
Для збереження конфіденційності в мессенджере ви можете взагалі не зберігати переписку. Для цього виберіть в меню «Історія» відповідні параметри.