Як видалити свої дані з інтернету.

Проблема збереження конфіденційності в мережі інтернет хвилює все більше число користувачів, але повне видалення відомостей про себе з мережі навряд чи представляється можливим. А ось скорочення інформації про користувача цілком здійснимо за рахунок видалення облікового запису в соціальних мережах і популярних веб-сервісах.
Інструкція
1
Здійсніть авторизацію на Facebook для виконання операції видалення свого облікового запису і розкрийте меню «Налаштування облікового запису». Перейдіть у розділ «Деактивувати акаунт» та натисніть кнопку «Видалити» для миттєвого приховування облікового запису. Дана дія не видаляє дані користувача, а тільки приховує їх. Скористайтеся спеціальною формою запиту на видалення облікового запису для здійснення повного очищення особистих даних і пам'ятайте, що вхід в соціальну мережу Facebook не повинен більш здійснюватися після відправлення запиту.
2
Використовуйте той же алгоритм дій для видалення своїх облікових даних в соціальній мережі Twitter. Процес може зайняти близько місяця. але інформація користувача більш не підлягає відновленню.
3
Розкрийте пункт «Налаштування» на своїй сторінці «В контакті» і скористайтеся посиланням для видалення сторінки. Слід пам'ятати, що деактивация не має на увазі, власне, видалення, а всього лише робить сторінку недоступною для інших користувачів. Для повного видалення особистих даних доведеться звернутися в офіс компанії.
4
Відкрийте домашню сторінку Google Accounts для виконання операції видалення своєї основної облікового запису Gogle і натисніть кнопку Edit. Виберіть пункт Clear account and delete all services and info associated with it і підтвердіть видалення облікового запису в кожному з обраних сервісів в діалоговому вікні. Введіть значення свого пароля у відповідному полі вікна запиту і застосуєте прапорець на полі згоди із збереженням відповідальності за будь-які фінансові зобов'язання, асоційовані з вказаною обліковим записом для завершення процедури видалення облікового запису Google.
5
Виконайте вхід Windows Live Id зі своїми обліковими даними і розкрийте посилання Close Your account. Вкажіть свій пароль у вікні запиту і натисніть кнопку Yes для видалення облікового запису. Виберіть пункт Close Your Microsoft account для видалення поштової скриньки, асоційованого з видаляється акаунтом, і натисніть кнопку Close my account. Пам'ятайте, що використання ідентифікатора Windows Live ID для доступу до інших веб-ресурсів увазі попереднє видалення свого облікового запису з обраних інтернет-сайтів.