Як дізнатися, хто вийшов із друзів. Як дізнатися хто мене судить.

Соціальна мережа «ВКонтакте» дозволяє переглядати список ваших друзів і класифікувати їх на свій розсуд, а також бачити в новинній стрічці, хто додався до вас у друзі. Але в новинах не можна подивитися, хто вийшов зі списку друзів . Однак про це можна судити при зменшенні числа загальної кількості друзів в блоці «Друзі».
Інструкція
1
Як же дізнатися, хто пішов з друзів ? Раніше, до реформації системи друзів і передплатників, це можна було зробити завдяки спеціальним flash-додатків. Вони кожен день в автоматичному режимі сканували список друзів . Як тільки анкета одного з людей віддалялася, зміни зберігалися в додатку, і, зайшовши в нього, ви могли спостерігати список учасників соціальної мережі, які віддалилися зі списку ваших друзів за останні кілька днів.
2
Одне з таких безкоштовних додатків називається «Друзі 2.0: Хто Не знаєте? Хто ололо? ». Перейти в нього і встановити на свою сторінку ви зможете за посиланням: http://vkontakte.ru/rs7.friends? Mid = XXXXXX & ref = 9, де XXXXXX - номер id вашої сторінки. Після додавання додатки на вашу сторінку, воно буде відображати додати і віддалився друзів в порядку від самого нового зміни до найстарішого. У лівій колонці будуть відображені додані користувачі, а в правій - видалені вами і удалившиеся самостійно.
3
Після реформування системи друзів і передплатників Павлом Дуровим, удалившихся друзів тепер можна бачити в заявках на добавленіе.В лівому меню сайту «ВКонтакте» виберіть «Мої друзі» . Потім перейдіть на вкладку «Заявки в друзі» і клацніть по вкладці «Вихідні заявки» у другому рівні вкладок. Тут ви можете спостерігати людей, які ще не підтвердили вашу заявку на додавання в друзі, а також тих, хто видалив вас із друзів . Видалення з друзів означає автоматичне переведення в передплатники, а так як передплатники можуть бути переведені в список друзів , видалити вас знаходяться в даному списку. Для того щоб перестати бути передплатником вилучив вас людини, у списку навпроти його аватара натисніть на кнопку «Скасувати заявку і відписатися».
Корисна порада
Ви також можете переглянути список користувачів, яких видалили ви. Вони знаходяться в загальному списку разом з передплатниками у вкладці «Усі передплатники».