Як скасувати автозаповнення.

Під « автозаповненням » прийнято розуміти спеціальну функцію браузера, що дозволяє здійснювати вибір раніше використаних значень при заповненні певних полів деяких форм. Відключення даної функції може бути виконано стандартними засобами інтернет-браузера.
Вам знадобиться
  • - Internet Explorer
Інструкція
1
Вкажіть пункт «Властивості оглядача» в меню «Сервис» верхній панелі інструментів вікна програми та виберіть вкладку «Зміст» діалогового вікна (для Internet Explorer 6).
2
Виконайте натискання кнопки «Автозаполнение» в групі «Персональна інформація» і зніміть прапорці на полях «Форми» і «Імена користувачів і паролі в формах» в групі «Використовувати автозаповнення для» в новому діалоговому вікні (для Internet Explorer 6 ).
3
Натисніть кнопку OK для підтвердження застосування вибраних змін і скористайтеся кнопками "Очистити форми» і «Очистити паролі» для видалення всіх збережених раніше даних користувачів (для Internet Explorer 6).
4
Вкажіть підлягають видаленню значення імен і паролів користувачів у списку і натисніть кнопку «Видалити» для очищення вибраних даних.
5
Вкажіть пункт «Властивості оглядача» в меню «Сервис» верхній панелі інструментів вікна програми та виберіть вкладку «Зміст» діалогового вікна (для Internet Explorer 7 і вище).
6
Виконайте натискання кнопки «Автозаполнение» в групі «Персональна інформація» і зніміть прапорці на полях «Форми» і «Імена користувачів і паролі в формах» в групі «Використовувати автозаповнення для» в новому діалоговому вікні (для Internet Explorer 7 і вище).
7
Натисніть кнопку OK для підтвердження застосування вибраних змін і перейдіть на вкладку «Загальні» для виконання операції видалення збережених раніше даних користувача (для Internet Explorer 7 і вище).
8
Скористайтеся кнопкою «Видалити» в групі «Історія перегляду» і застосуєте опцію «Видалити форми» в розділі «Дані веб-форм» в діалоговому вікні «Дані веб-форм» для очищення всіх даних (для Internet Explorer 7 і вище).
9
Повторіть натискання кнопки «Видалити» для застосування обраних змін і вкажіть підлягають видаленню значення імен і паролі користувачів в списку для виконання операції очищення вибраних даних (для Internet Explorer 7 і вище).
10
Підтвердіть виконання операції видалення натисканням кнопки «Видалити».