Як відключити вибір користувачів.

За наявності декількох користувачів операційної системи Windows в завантажувальному екрані відображається вибір одного з них для входу в систему. Цей параметр налаштувань можна змінити, вибравши вхід за замовчуванням тільки з однією з облікових записів.
Інструкція
1
Відкрийте пункт меню «Виконати», натиснувши кнопку «Пуск». У рядку з'явився невеликого вікна введіть control userpasswords2 і натисніть клавішу Enter. У вас з'явиться меню настройки входу облікових записів в систему, там же ви можете вимкнути запит пароля без його видалення і налаштувати вхід за замовчуванням для одного з користувачів .
2
Зніміть позначку прапорцем з пункту «Вимагати введення логіна і пароля для входу в систему» у верхній частині вікна. Натисніть кнопку «Застосувати». У вас з'явиться нове вікно, в якому вам потрібно буде ввести дані для автоматичного входу в Windows. Застосуйте зміни і закрийте вікна, перезавантажте комп'ютер.
3
Якщо вам потрібно обійти автоматичний вхід в операційну систему, натисніть і утримуйте Shift при завантаженні комп'ютера. Для того, щоб повернути запит пароля і скасувати вхід за замовчуванням, також запустите настройку через командний рядок і відзначте галочкою пункт запиту при вході.
4
Скористайтеся спеціальною сторонньої утилітою для налаштувань параметрів входу в операційну систему, наприклад, XPTweaker, який є у вільному доступі в інтернеті.
5
Якщо ви збираєтеся далі в роботі використовувати тільки один обліковий запис, видаліть всі інші, щоб вони не відображалися при завантаженні комп'ютера. Для цього відкрийте панель управління і зайдіть в меню управління настройками обліковими записами користувачів .
6
Клацніть по тій, яка вам не буде потрібна надалі, у вас з'явиться список дій, які ви можете виробляти з нею, перебуваючи під обліковим записом адміністратора. Виберіть пункт «Видалення». Повторіть дану дію для решти користувачів , проте майте на увазі, що в операційній системі повинна залишитися хоча б одна обліковий запис, що володіє правами адміністратора.
Корисна порада
Встановлюйте даний режим входу тільки в тому випадку, якщо впевнені в збереженні даних.