Як видалити мережу.

В даний час важко уявити комп'ютер без з'єднання через яку-небудь мережа . Розділити їх можна по типу мережі, до якої здійснюється підключення. Існує декілька мережевих з'єднань: підключення віддаленого доступу, підключення по локальній мережі, підключення до віртуальної приватної мережі (VPN), прямі підключення, вхідні підключення.
Вам знадобиться
  • Обліковий запис з правами адміністратора.
Інструкція
1
Відключення комп'ютера від мережі - це обов'язкова вимога перед видаленням мережевого підключення. Розглянемо деякі способи припинення з'єднання з мережа ю.
2
Послідовно виберете наступні пункти «Пуск» (Start), «Налаштування» (Settings), «Панель управління» (Control Panel), «Мережеві підключення» (Network Connections). У вікні «Мережеві підключення» відображаються всі підключення цього комп'ютера. Виберіть правою кнопкою миші потрібне підключення і натисніть в контекстному меню «Відключити» (Disable). Через деякий час дане підключення стане неактивним.
3
Якщо в області сповіщень, виведений значок підключення по локальній мережі, виберіть його правою кнопкою миші. У меню, натисніть «Вимкнути» (Disable). Через деякий час поточне підключення стане неактивним.
4
Найпростіший і швидкий спосіб відключення комп'ютера від мережі полягає у від'єднанні мережевого кабелю від роз'єму в мережевий платі. З'явиться повідомлення «Мережевий кабель не підключений», при цьому комп'ютер буде відключений від мережі.
5
Після відключення комп'ютера від мережі можна приступати до видалення мережі. Виберіть подвійним клацанням правою кнопкою миші щойно відключене з'єднання. При цьому відкриється вікно властивостей даного підключення. В ньому відображається назва мережевої плати, через яку організовувалося з'єднання, компоненти, що використовуються цим підключенням, опис цих компонент і інша інформація.
6
Для видалення обраного підключення, у вікні властивостей підключення, натисніть кнопку «Видалити» (Uninstall). Вбрання підключення по локальній мережі буде видалено.
Зверніть увагу
Звичайний користувач може вилучати лише їм мережеві підключення. Щоб видалити підключення, спільно використовуване декількома користувачами, необхідно бути членом групи "Адміністратори" або "Оператори настройки мережі".