Як завершити сеанс користувача.

В операційній системі Microsoft Windows кожен користувач може встановити власні параметри, необхідні йому для роботи. Для кожного користувача створюється своя обліковий запис. Змінити користувача або завершити сеанс користувача можна одним з декількох способів.
Інструкція
1
Для завершення сеансу натисніть на кнопку «Пуск», щоб викликати меню. У нижній частині меню виберіть пункт «Вихід із системи», якшо по ній лівою кнопкою миші. Дана команда дозволить вам закрити працюючі додатки і завершити сеанс, або залишити програми працюючими і переключитися на іншого користувача.
2
У вікні «Вихід із Windows» натисніть на одну з кнопок. Натискання на кнопку "Змінити користувача" завершить сеанс одного користувача і дозволить увійти в систему іншому. При цьому програми залишаться відкритими. Перемикання користувача можна також провести за допомогою клавіатури. Для цього натисніть клавіші Windows і L.
3
Якщо ви хочете закрити запущені програми і завершити сеанс поточного користувача, натисніть на кнопку «Вихід». Повне відключення комп'ютера також веде до завершення сеансу користувача і закриттю всіх програм. Для вимикання комп'ютера через меню «Пуск» виберіть пункт «Вимкнення» і однойменну команду в вікні «Вимкнути комп'ютер».
4
Завершити сеанс користувача можна й іншим способом. Викличте «Диспетчер завдань». Для цього введіть на клавіатурі комбінацію клавіш Ctrl, Alt і Del. Якщо ви не можете одночасно натиснути дані клавіші, «Диспетчер завдань» можна викликати по-іншому.
5
Клацніть правою кнопкою миші по «Панелі задач», у випадаючому меню виберіть пункт «Диспетчер завдань», якшо по ньому лівою кнопкою миші. У діалоговому вікні у верхньому рядку меню виберіть пункт «Завершення роботи». У випадаючому меню виберіть одну з команд: «Завершення сеансу» або «Змінити користувача".
Використання будь операційної системи лінійки Windows увазі роботу в мультипрофільного режимі. Це значить, що користувачами однієї операційної системи може бути кілька людей. Щоб полегшити роботу користувачеві персонального комп'ютера, розробники Windows створили опцію швидкого переходу від одного користувача до іншого. На виконання цієї операції вам буде потрібно всього кілька кліків і невеликий проміжок часу.
Вам знадобиться
  • Вивчення режиму «Завершення сеансу» в операційній системі Windows.
Інструкція
1
Для швидкої зміни користувача використовується опція «Завершення сеансу ». Як вона працює? Раніше вважалося за правило, що для роботи двох і більше осіб, потрібне перезавантаження комп'ютера, але розробники операційної системи Windows придумали нову технологію безпечної зміни профілю без втрати даних.
2
Після натискання на кнопку «Завершення сеансу » всі програми, які були запущені одним користувачем, будуть закриті, але комп'ютер буде продовжувати працювати. Такий режим роботи часто називається «фоновим». Для завершення сеансу роботи з операційною системою в операційній системі Windows Vista, необхідно натиснути меню «Пуск». У меню, підведіть курсор до кнопки «Заблокувати» (значок навісного замка), потім натисніть кнопку «Завершення сеансу ». Після того, як в систему зайде інший користувач, він може працювати з тими ж документами, якщо у нього є право доступу до цих документів.
3
Після завершення роботи з операційною системою, скористайтеся вимиканням комп'ютера або блокуванням системи. Зняти блокування зможуть тільки користувачі цього комп'ютера.
4
Для перемикання роботи користувачів в операційній системі Windows XP, натисніть меню «Пуск», натисніть кнопку «Вихід із системи». У вікні, виберіть одне з двох рішень: змінити користувача або вийти з системи.