Як видалити групу, яку створив ВКонтакте. Як видалити групу вконтакте яку я сам створив.

На сайті "ВКонтакте" кожен може створити групу (співтовариство) за інтересами. Але що якщо група, яку ви створили, втратила свою актуальність або ви просто відмовилися від своєї ідеї створення, уже перебуваючи в процесі? Спільнота можна і потрібно видалити.
Вам знадобиться
  • -доступ до інтернету;
  • -регистрация на сайті ВКонтакте;
  • -наявність групи, яку потрібно видалити.
Інструкція
1
Зайдіть на сайт "ВКонтакте" на свою особисту сторінку. Зліва від вашої фотографії (аватарки) знаходиться список опцій. Виберіть опцію «мої групи» і клацніть по ній лівою кнопкою мишки один раз. Відкриється список груп, в яких ви перебуваєте.
2
Прокручуючи коліщатком мишки список, знайдіть групу, створену вами. Зайдіть в неї. Для цього клікніть один раз лівою кнопкою мишки по назві або по аватарке групи. Для того щоб видалити групу, вам потрібно видалити з неї всіх учасників (бажано), а так само себе зі списку учасників.
3
За бажанням ви можете видалити всі фото та відеоматеріали вашої групи. Зайдіть в список фотоальбомів (розташовані з правого боку під списком учасників і посилань групи) і в їхньому списку поряд з кожним натисніть «видалити». Потім зайдіть в відеозапису (розташовані там же), над списком відео натисніть «редагування» і послідовно видаліть кожне відео. Поверніться на основну сторінку групи. Якщо такого бажання немає - перейдіть до наступного пункту інструкції.
4
Під аватаркой групи знайдіть опцію «управління групою» і зайдіть туди, натиснувши на неї лівою кнопкою мишки один раз. Відкрилися опції групи, серед них виберіть «учасники». Потім відкрийте з правого боку опцію «керівники» і під кожною аватаркой присутніх там людей (якщо крім вас є ще керівники) натисніть «розжалувати керівника».
5
Натиснувши «всі учасники», планомірно видаляйте кожного учасника, натискаючи в списку під кожної аватаркой «видалити з групи». Не забудьте видалити себе.
6
Потім пройдіть в опцію «посилання» і видаліть всі групи, пов'язані з вашою посиланнями. Тепер ваша група автоматично віддалиться системою і відновити вже неможливо, тільки якщо створити заново.
Відео по темі
 http://www.youtube.com/watch?v=C-PWo3qQSo8