Як відкрити закриті альбоми. відкрити альбом контакт.

Соціальні мережі надають масу можливостей своїм користувачам. Одна з них - це альбоми з фотографіями, приховані налаштуваннями приватності. Щоб відкрити альбоми, потрібно знати декілька секретів.
Вам знадобиться
  • - комп'ютер;
  • - доступ в інтернет;
  • - ID користувача.
Інструкція
1
Самий простий і чесний спосіб подивитися чужі фотографії, - це додатися в друзі до людини. Можете йому написати при додаванні, що він вас цікавить, що вам хотілося б поспілкуватися і подивитися його фотографії. У більшості випадків користувач вас додасть.
2
Якщо цього не сталося, то спробуйте по-іншому. Зайдіть на сайт durov.ru, введіть свій логін і пароль. Цей сайт безпечний, він створений Павлом Дуровим, тільки має інший інтерфейс. До речі, якщо вам на роботі чи навчанні закрили доступ до цієї соціальної мережі, то можете користуватися цим сайтом, щоб спілкуватися з друзями. Тепер зайдіть на сторінку цікавить вас людини. Бачите напис «Photos with user». Натисніть її, і вам стануть доступні всі фотографії, на яких відзначений осіб.
3
Щоб побачити інші закриті альбоми, відвідайте сайт http://kontaktlife.ru/prosmotr-zakrytyx. Введіть ID користувача у віконце, натисніть на кнопку «подивитися!». Ресурс видасть вам посилання на закриті альбоми, замітки, додатки і т.д.
4
Зайдіть на сайт http://susla.ru/. Цей сайт не зламує акаунти, що не підбирає паролі, він допомагає побачити закриті фотографії. Введіть ID користувача і натисніть кнопку «дивитися!». Система відкриє вам доступ до альбомів цього користувача. Крім того, цей сайт розповість вам як обійти заборону на доступ до соціальних мереж. Для цього перейдіть за посиланням http://susla.ru/dostup-vkontakte.html.
5
Якщо хочете відкрити свої альбоми, то зайдіть в налаштування приватності. Виберіть пункт «хто може дивитися фотографії зі мною», відкрийте доступ всім. Також зайдіть в «кому видна моя сторінка в інтернеті». Натисніть «всім користувачам ВКонтакте». А тепер клікніть «мої альбоми». Натисніть «редагувати» на тих альбомах, які хочете відкрити. Виберіть пункти «хто може переглядати цей альбом?» І відкрийте доступ всім користувачам. Точно так само можна зробити з коментарями до альбому.
Відео по темі
 http://www.youtube.com/watch?v=3XmYDC-2Qx4
Зверніть увагу
Якщо не хочете, щоб ваші альбоми дивилися, то закрийте в налаштуваннях приватності до них доступ.
Корисна порада
Уважно читайте налаштування приватності, вони допоможуть вам як відкрити доступ до альбомів, так і закрити. А також користуйтеся складним паролем, щоб вашу сторінку не зламати.