Як виїхати в Австралію. Як виїхати фотомоделлю в Австралію.

Серед країн, які наші співвітчизники вибирають в якості нового місця проживання, Австралія - в числі лідерів. Переселенців притягує теплий клімат, близькість до пальм і океану, а головне - високий рівень життя. Великі, за російськими мірками, зарплати, відносно дешева оренда житла, безкоштовна якісна медицина, також допомогу від держави у вигляді допомог і пільг для новоприбулих. Звучить заманливо, однак на ділі право на ПМЖ до Австралії потрібно ще заслужити.
Інструкція
1
Оцініть свої шанси на легальний переїзд до Австралії по загальноприйнятій системі підрахунку балів. Пройти базовий тест і дізнатися, скільки балів ви набираєте (повинно вийти не менше 120) можна на сайті крупних імміграційних агентств - послуга або безкоштовна, або недорога. Врахуйте, що найбільші шанси на переїзд мають молоді люди до 35 років, з хорошим знанням англійської мови та затребуваною в Австралії спеціальністю: програміст, лікар, інженер. У разі, якщо ви підходите за набраними балами, звертайтеся до консульського відділу австралійського посольства в Росії з проханням розглянути вашу заяву на імміграцію.
2
Якщо в Австралії у вас є роботодавець, готовий посприяти в переїзді, попросіть його звернутися в Департамент імміграції. Якщо він доведе, що ваш приїзд необхідний, і зможе гарантувати оплату вашого проживання і харчування в країні, то ви зможете приїхати з тимчасової заробітчанське візі на термін до двох років, який згодом може бути продовжений.
3
Для жінок виїхати в Австралію на постійне місце проживання найпростіше по візі нареченої. Як відомо, австралійці-чоловіки, особливо у віддалених від центру населених пунктах, відчувають брак в суджених, тому інтернет-сайти знайомств і шлюбні агентства повні оголошень про пошук партнерки. У разі, якщо ви вирішили одружитися з громадянином Австралії, вам потрібно буде заручитися його спонсорською підтримкою - згодою на ваше матеріальне забезпечення в країні. Шлюб необхідно буде зареєструвати на території Австралії, російський штамп в паспорті значення для імміграційних служб не матиме.
Зверніть увагу
Перед тим, як переїхати в Австралію, вам потрібно буде в обов'язковому порядку пройти медичне обстеження, в тому числі флюорографію.
Корисна порада
З щоб візі - робочої або партнерської, тимчасової або постійної - ви не зібралися в Австралію, вчіть англійську мову. І пам'ятайте, що австралійці славляться особливим акцентом, і зрозуміти їх відразу буде досить складно - потрібна постійна практика.
Щоб виїхати в Індію , можна придбати готовий тур у спеціалізованої організації або самостійно купити квитки на літак, забронювати готель і зібрати необхідні для отримання візи документи.
Інструкція
1
Придбайте квиток на літак в один з індійських міжнародних аеропортів.
2
Делі. Безпосадочні рейси до столиці Індії виконує авіакомпанія «Аерофлот». Перельоти з одного стикуванням пропонують авіакомпанії Turkish Airlines, Aerosvit Airlines, Emirates, Etihad Airways, Air Astana CJSC, Qatar Airways, Swiss Airlines, LuftHansa, Austrian Airlines, Air France, KLM, Brussels Airlines. Компанії представлені в порядку зростання вартості квитка. Безпосадочний рейс займе 6:00, рейс з одного стикуванням - від 10 годин.
3
Мумбаї. Безпосадочні регулярні рейси в найбільше місто Індії не виконуються. Дістатися туди з однією пересадкою можна рейсами Turkish Airlines, Etihad Airways, Emirates, Qatar Airways, Swiss Airlines, LuftHansa, Air France, KLM. Час такого перельоту становить від 10 годин.
4
Даболим. В цей аеропорт, розташований в курортному штаті Гоа, можна потрапити безпосадочним рейсом «Аерофлоту» і «Трансаеро». Перельоти з одного стикуванням здійснюють авіакомпанії Qatar Airways.
5
Переконайтеся, що ваш закордонний паспорт діє як мінімум ще 6 місяців з дня подачі в Консульство і що в ньому є 2 чисті сторінки. Зробіть копії сторінок з фотографією російського та закордонного паспортів, сторінки з пропискою.
6
Заповніть анкету англійською мовою, роздрукуйте у двох примірниках. Форма анкети доступна на офіційному сайті Посольства Індії.
7
Зробіть 2 кольорові фотографії розміром 3,5 на 4,5 см. Вимоги до зображення детально викладені на сайті Посольства Індії в розділі «Консульські послуги». Приклейте фотографії на анкети.
8
Оформіть документи на дитину. зробіть переклад свідоцтва про народження. Зніміть з оригіналу копію. Отримайте нотаріально завірена згода чоловіка на виїзд дитини за кордон, якщо той подорожує з одним із батьків.
9
Отримайте лист бронювання номера в готелі на весь період перебування в країні.
10
Прикладіть копії авіаквитків до пакету документів.
11
Відвідайте Консульський відділ Посольства Індії для подачі документів на отримання візи.
12
Приїжджайте в аеропорт до закінчення реєстрації на рейс.