Що потрібно для візи до Франції. довіреність на отримання візи до Франції.

Громадянам Російської Федерації для відвідин Франції вимагається діюча шенгенська віза. Для того щоб отримати її самостійно, потрібно зібрати необхідні документи і подати їх у візовий центр в Москві, Санкт-Петербурзі або Єкатеринбурзі.
Що потрібно для візи ? Перевірте свій закордонний паспорт. Він повинен бути дійсним не менше 90 днів з моменту закінчення поїздки. Пройдіть по посиланню - - http://www.ambafrance-ru.org/IMG/pdf/Formulaire_SCH_eng.pdf і заповніть анкету на французькою або англійською мовами. Підпишіть її та наклейте одну фотографію у відведений квадрат. Другу фотографію прикріпіть скріпкою до анкети. Якщо ви їдете на запрошення, майте на увазі, що документ повинен бути завірений в міській мерії. Підготуйте оригінал і копію і не забудьте додати ксерокопію паспорта родича або знайомого, який вас запрошує. Якщо він не має французького громадянства, знадобиться ксерокопія посвідки на проживання. Якщо ви збираєтеся відвідати родичів, будуть потрібні папери, що підтверджують спорідненість (свідоцтво про народження, про шлюб і т.д.) Якщо ви будете проживати в орендованій квартирі (будинку), підготуйте договір оренди (оригінал і копію), копії паперів про оплату господарем нерухомості податків та копію ID.Школьнікам і студентам необхідно підготувати довідку зі школи (інституту), студентський квиток і спонсорську лист з довідкою, яка підтверджує дохід людини, яка фінансує поїздку. Пенсіонерам і непрацюючим громадянам потрібно докласти підтвердження фінансової спроможності або спонсорську лист з підтвердженням доходу спонсора та копію пенсійного удостоверенія.Подтвердіть наявність необхідних фінансових коштів ви зможете, представивши довідку 2 ПДФО, недавню виписку з рахунку міжнародної банківської карти або з банківського рахунку. Майте на увазі, що дорожні чеки, довідки про обмін валюти, готівка або копії кредитних карт для співробітників посольства не є підтвердженням вашої фінансової состоятельності.Поездка з детьміДетям до основного пакету документів прикладіть свідоцтво про народження (оригінал, копію) та нотаріально завірену довіреність від обох батьків (навіть якщо вони обидва супроводжують дитину) на виїзд дитини під Францію та інші країни Шенгенської угоди. Якщо дитина подорожує з одним із батьків, підготуйте нотаріальну довіреність від обох батьків і копію розвороту внутрішнього паспорта батька, який залишається. Якщо дитина їде з третьою особою, прикладіть нотаріальну довіреність від обох батьків (оригінал і копію), копії їх паспортів та письмову згоду супроводжує дитину особи. Якщо один з батьків відсутній, уявіть підтверджуючі документи (довідка з поліції і т.д.) Корисна інформаціяБумагі повинні бути складені таким чином: - візова анкета; - запрошення; - медичний поліс; - квитки; - довідка від роботодавця та інші фінансові документи; - ксерокопія розвороту закордонного паспорта; - бронь готелю; - копії шенгенських віз.Документи ви зможете подати за попереднім записом або в порядку живої черги. Візовий центр відкрито з понеділка по п'ятницю з 9:00 до 16:00. Телефон - (495) 504-37-05Віза оформляється протягом 3-5 днів. Консульський збір складає 35 евро.Деті до 6 років звільняються від оплати консульського сбора.Сайт Французького Сервісного Візового Центру в Москві - http://www.francevac-ru.com/russian/index.aspxНеобходимые документи-закордонний паспорт; - 2 кольорові фотографії 3 , 5Х4,5см; - ксерокопії розвороту закордонного паспорта (2 примірника). Якщо діти вписані в ваш закордонний паспорт, знадобляться ксерокопії сторінок з їх даними; - ксерокопія внутрішнього паспорта; - старі закордонні паспорти; - ксерокопії шенгенських віз (за наявності); - анкета; - бронь готелю (запрошення); - проїзні квитки в обидва кінці; - страховий поліс з покриттям від 30000 євро (оригінал, копія); - підтвердження наявності фінансових коштів (з розрахунку 50 євро на людину в добу); - оплата консульського збору.