Як зробити групу закритою ВКонтакте. Як зробити групу в контакті закритою.

Багато з користувачів, зареєстрованих Вконтакте, знають, що групи бувають різні. В деякі можна легко увійти, а в деякі необхідно подавати заявку, яку розглянуть керівники групи і, відповідно, схвалять або відхилять. Такий тип груп називається закритий. Як же самостійно можна створити таку закриту групу?
Інструкція
1
Зайдіть на сайт Вконтакте . Для цього запустіть інтернет-браузер і введіть в поле адресного рядка вашого браузера www.vkontakte.ru. Перед вами відкриється головна сторінка.
2
На цій сторінці в лівій частині знайдіть блок авторизації. Якщо ви вже зареєстровані на сайті, вам необхідно ввести свої дані для входу: e-mail і пароль. В іншому випадку вам доведеться для початку зареєструватися, а потім увійти на сайт.
3
Після того як ви авторізуетесь, ви потрапите на свою сторінку. Зліва розташовується список посилань, таких як «Моя сторінка», «Мої друзі», «Мої фотографії» і т.д. Виберіть з цього списку посилання «Мої групи», натисніть на неї.
4
Перед вами список спільнот, в яких ви перебуваєте. У правому верхньому куті натисніть кнопку «Створити спільноту». У віконці введіть назву вашої створюваної групи. Назва повинна коротко, але точно відображати сенс майбутньої групи. Вкажіть тип спільноти, для чого зі списку виберіть «Група». Натисніть кнопку «Створити спільноту».
5
Далі заповніть основну інформацію про групу. Заповніть поле «Опис спільноти», виберіть із запропонованого списку тему спільноти, введіть веб-сайт, якщо такий є. Відрегулюйте настройки за своїм бажанням. Зробіть аудіозаписи, відеозаписи, документи та інші матеріали своєї групи відкритими або закритими. При відкритому доступі додавати матеріали можуть усі учасники спільноти, а при закритому - тільки його керівники.
6
І нарешті, про головне. В самому кінці списку основних налаштувань спільноти розташований тип групи. За замовчуванням він стоїть «Відкрита». Натисніть на нього і виберіть зі списку тип «Закрита», щоб увійти в групу можна було лише за запрошенням або подавши заявку. Після всієї проведеної роботи необхідно зберегтися. Для цього натисніть кнопку «Зберегти».